top of page

MIJN DIENSTEN

Nieuwe bedrijfsvideo, promotievideo, dansvideo of geheel iets anders nodig? Of mis je nog professionele foto's voor op je website? Ik zorg ervoor dat de video’s en foto's passen bij jouw stijl en ze het publiek nieuwsgierig maken naar jouw verhaal!

3950ec9a-d18b-4b47-9cf8-cd8b1a52a3fe_edited.jpg

VIDEO

Editing & Post Production

EDITING

4624199b-f650-4ca2-b2e7-fef928f87263%202

FOTOGRAFIE

Video’s vormen een steeds belangrijker onderdeel van het online verkeer. Door middel van impactvolle video’s kun je jouw doelgroep op een efficiënte en dynamische manier kennis laten maken met jouw bedrijf, dienst, product of boodschap.

Heb je zelf al een geschoten project klaarliggen, maar kom je niet toe aan het editen? Geen probleem. Ik zorg ervoor dat jouw geschoten materiaal omgetoverd wordt tot een esthetisch eindresultaat!

Één beeld zegt meer dan duizend woorden. Het gebruik van het juiste beeldmateriaal op jouw website of sociale mediakanalen is daarom erg belangrijk. Het weergeven van foto's zorgt er namelijk voor dat jouw bezoekers in één oogopslag kunnen zien wat jouw bedrijf precies doet.

Diensten: Diensten
werkwijze

WERKWIJZE

Een overzichtelijk werkproces geeft jou en mij duidelijkheid en houvast. Op deze manier komen we niet voor verassingen te staan en weten we allebei waar we aan toe zijn.

01

Eerste kennismaking

Allereerst wil ik de tijd met je nemen om kennis te maken met jou (en het bedrijf). Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen, eisen en doelstellingen van de video's.

02

inhoud & planning

Bij het eerste kennismakingsgesprek en het offertetraject is de filminhoud besproken. Indien nodig start de verzameling van de benodigde huisstijl-elementen. Aansluitend zal er een planning worden opgesteld, zodat iedereen weet waar die aan toe is.

03

licht. camera. actie!

Het échte, creatieve werk gaat van start! Er zal op locatie gefilmd worden en de beelden zullen omgetoverd worden tot een succesvol eindresultaat.

04

Feedback

De conceptversie van de film is klaar en zal verborgen gedeeld worden met jou. Je krijgt de mogelijkheid om al jouw aandachtspunten op een overzichtelijke manier met mij te bespreken.

05

feedback doorvoeren

De video wordt zo snel mogelijk aangepast op basis van de aandachtspunten die we hebben besproken.

06

definitief eindresultaat

Zodra alles naar wens is, deel ik het definitieve eindresultaat met jou. De video is klaar om gedeeld te worden met de wereld!

bottom of page